LOGO_LUPA_web

27. Rokovnjaški pohod za vse željne avantur in novih dogodivščin

maj 22, 2017

Društvo PD Kamnik, letos zopet prireja 27. Rokovnjaški pohod. Na 32 kilometrov dolg pohod se boste lahko pridružili 27. maja 2017. Pričetek pohoda je ob 20.30 uri izpred Gostinskega podjetja na Trojanah. Cilj pohoda pa »Pri Mežnarju«, Zgornji Tuhinj.

Prijavnina znaša 10,00 EUR in se poravna ob prijavi na dan pohoda. Za mladino do petnajstega leta starosti, v spremstvu staršev, prijavnine ni.

Avtobus bo z avtobusne postaje Kamnik odpeljal ob 19. uri ter ustavljal na avtobusnih postajališčih v smeri Duplica – Radomlje – Dob – Lukovica – Trojane; povratek v nedeljo ob 9.30 v smeri Motnik – Trojane – Kamnik.

Pohod traja približno 11 ur (s počitki), zato se od udeležencev pohoda pričakuje dobra telesna in psihična pripravljenost za hojo v nočnem času ter ustrezna oprema tudi za morebitne neugodne vremenske razmere. Priporočajo se pohodne palice in rezervna oblačila. Obvezna je tudi baterijska svetilka z rezervnimi baterijami.

Vsi, željni avantur in novih dogodivščin, ljubitelji pohodništva in druženja v naravi lahko poiščete več informacij na www.drustvo-pdkamnik.si.

rokovnjaski pohod

(Visited 33 times, 1 visits today)