0 +
Z nami prek 500 podjetij
0 +
poglobljenih člankov v eni reviji
0
izdaj letno
0 +
sledilcev

REVIJA EKO DEŽELA

POSEBNE TEMATSKE IZDAJE

Preberite izdaje 2022

IZDAJA P. PODEŽELJE

PDF

IZDAJA PROMET

PDF

IZDAJA ZDRAVJE

PDF

IZDAJA TURIZEM

PDF

IZDAJA INDUSTRIJA

PDF

IZDAJA GOZD IN LES

PDF

IZDAJA ENERGETIKA

PDF

IZDAJA GOSPODARSTVO

PDF

IZDAJA ŽENSKA

PDF

V uredništvu Eko dežele vsak mesec pripravimo strokovno revijo z različnih področij iz sveta gospodarstva. V revijah, kjer poglobljeno pišemo o prometu, okolju, energetiki, industriji, trajnostnem razvoju, zdravju in številnih drugih temah, vsako tematiko temeljito novinarsko obdelamo iz vseh zornih kotov – predstavimo trenutno stanje v državi, pomanjkljivosti in izzive, domače in svetovne trende, še zlasti pa skušamo opozoriti na primere dobrih praks. Poiščemo uporabne in točne podatke, predvsem pa kot sogovornike vključimo strokovnjake, ki področje poznajo ne le iz teorije, ampak tudi iz prakse.

 

Na enem mestu vam torej ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Specialni paket

Bodite na tekočem z informacijami o gospodarskem trgu in hkrati oglašujte!
  • Oglaševanje na spletu
  • 12 posebnih izdaj
  • 12 tematik
  • 12 mesecev

Revija Eko dežela

Tematike po vašem okusu
9 Na izdajo
  • Izbirate lahko med vsemi 12 izdajami

Prav toliko kot varnost je na delovnem mestu pomembno tudi zdravje

»Zadovoljni delavci, ki delajo v varnem in spodbudnem delovnem okolju, so produktivnejši in ustvarjalnejši, redkeje zbolijo in ostajajo zvesti svojemu delodajalcu oziroma organizaciji,« ugotavljajo na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Poudarijo, da je skrb za ohranjanje zdravja zaposlenih zato zelo smotrna; poleg tega delodajalec, ki omogoča dobro in stimulativno delovno okolje, pridobi ugled in lažje zaposli kakovosten kader.

Berite dalje »

Kot bombonjera – nikoli ne veš, kaj boš dobil

»Ljudje pred epidemijo transporta in logistike niso dojemali kot kritično infrastrukturo, kar se je med epidemijo zagotovo spremenilo,« pravi izr. prof. dr. Roman Gumzej s Fakultete za logistiko Univerze v Mariboru. Ob številnih ukrepih proti širitvi okužb je bila namreč tudi preskrba prebivalstva postavljena v ospredje. Kljub umirjanju pandemije pa je v logistiki in transportu še vedno veliko izzivov.

Berite dalje »

»Če nam bodo le dovolili delati …«

Če bi vam sredi decembra 2019 kdo rekel, da se bo čez nekaj mesecev zaradi ne sicer zelo smrtonosnega virusa, ki so ga našli na Kitajskem, svet ustavil, bi skoraj zagotovo pomislili, da gleda preveč znanstvenofantastičnih filmov ali pa da nima povsem ‘pospravljenega podstrešja’. A prav to se je zgodilo – virus je ustavil življenje in temeljito premešal gospodarske tokove.

Berite dalje »
(Visited 1.197 times, 24 visits today)
Close