RAZVEDRILO - HOROSKOP IN ASTROLOGIJA


Horoskop piše Astrološki inštitut


spela_plemelj_webHoroskop za Eko deželo piše usposobljena astrologinja, Špela Plemelj, ki je svoje znanje astrologije okrepila s pomočjo Astrološkega Inštituta.

Za vse, ki vas astrologija vabi in nagovarja, pa ne veste h komu bi se obrnili, se lahko za osebni posvet dogovorite s Špelo. Ko boste čutili potrebo po dodatni podpori pri iskanju odgovorov in  sprejemanju pomembnih odločitev sem vam na voljo preko spodnjih kontaktov.

Kontakt: 031 286 551 / spela@razkrij.si  / www.razkrij.si

Razkritja_spelaplemelj_logo_opt

Tedenski horoskop 3. december– 9. december

ovenOven

Ne boste si morali dolgo zatiskati oči in živeti v teh razmerah. Resnica bo kmalu prišla na dan in to zna biti za vas velika streznitev. V teh prazničnih dneh to ne bo spodbudno za vas. Prej boste imeli občutek, da ste ostali sami ali nerazumljeni.

bik

Bik

dobili ste še eno priložnost, da se zbližate, spoprijateljite in celo združite s partnerjem. Veliko svoje moči in energije boste porabili, da bi končno dosegli to kar si želite in si uresničite želje. Drugi bodo pri tem odigrali zelo pomembno vlogo.

dvojcka

Dvojčka

Zavedajte se, da morate včasih narediti korak nazaj, da se potem lažje odrinete naprej. In tako bo v tem tednu. Če boste imeli občutek, da ste obstali, dobro preglejte celotno situacijo in premislite, kaj si želite narediti naprej. Zaupajte vase.

rak

Rak

Potrebni ste počitka in sprostitve. V tem tednu si boste vzeli to kar potrebujete, da si napolnite baterije, potem pa boste pripravljeni za nove zmage. Vse ima svojo ceno in sami se boste morali za marsikaj močno potruditi. Imeli boste več samozavesti.lev

Lev

Pride čas veselja, a pride tudi čas otožnosti. Težko boste zadovoljili svojim željam, saj se bodo te kar naprej odmikale in izmikale. Ohranite svoj optimizem in svojo odločnost. Zavedajte se, da je vsega hudega enkrat konec in tudi to se bo končalo.

devica

Devica

Ste pripravljeni na še en obrat? Tokrat se vaš vladar obrne direktno in imeli boste priložnost, da dokončno pospravite in uredite vse tisto, kar še niste. Ne bo vam najlažje, a čutili boste notranjo moč in ta občutek vam bo vlival še dodatno samozavest.

tehtnica

Tehtnica

Tudi vas čaka še nekaj dela in pokazali boste koliko moči premorete in kaj vse ste sposobni. Nič ne bo zastonj ali zaman. Znali boste postaviti ceno in v to boste prepričani. Veseli december bo za vas bolj intenziven in to boste spoznali že zelo kmalu.

skorpijon

Škorpijon

Nekaj vas bo zadrževalo in težko boste napredovali ali se premaknili z mesta. V tem tednu se stvari ne bodo odvijale tako, kot bi si sami želeli. Kako bi se lahko izognili vsem tem nevšečnostim? Enostavno boste morali počakati na drugo priložnost.

strelec

Strelec

Tudi ta teden vam bo prinesel nove začetke. Se vam že svita, kaj bi to lahko bilo? Bodite previdni pri svojih odločitvah in dobro premislite, kaj je tisto, kar resnično potrebujete. Imeli boste veliko vneme, elana, veselja in to vam bo v veliko pomoč.

kozorog

Kozorog

Življenje je ene velika spremenljivka. Vse se spreminja in nikoli ne moremo biti sto procentni, kaj se bo zgodilo naslednjo minuto. Težko se boste prilagajali in to boste pokazali tudi drugim. Včasih vam enostavno ne bo zneslo, da ravnali drugače.

vodnar

Vodnar

Nekaj nejasnosti se bo priplazilo v vaše življenje. Vsaj sami boste delovali kot izgubljeni, kar bo vplivalo na vaše odzive. Težje boste postavili svoje prioritete in to bo vplivalo tudi na vaše odločitve. Bodite pripravljeni, da ne bo vse gladko teklo.

ribi

Ribi

Ta teden vam namenja kar nekaj najrazličnejših preizkušenj. Pokazati boste morali kako spretni ste pri nepredvidljivih nalogah, ki se vam bodo pojavile. Bodite prijazni najprej do sebe, saj boste potrebovali veliko sočutja, podpore in razumevanja.

 

(Visited 307 times, 10 visits today)