LOGO_LUPA_web

Na Zlatem bobnu podelili nagrado za podelitev nagrade za plakat “Slovenija, dežela čistih in zdravih voda”

oktober 20, 2019

V petek je v Portorožu v sklopu mednarodnega festivala Zlati boben potekala podelitev nagrad za mlade kreativce, ki so ustvarjali plakate na temo “Slovenija, dežela čistih in zdravih voda”.

Prijavljeno je bilo 101 delo oz. 267 kreativnih rešitev. Cilj tekmovanja za mlade kreativce je dvigniti prepoznavnosti Slovenije kot zelene, aktivne in zdrave destinacije, ki omogoča edinstvena doživetja.

V tekmovanju so lahko sodelovali mlajši od 30 let. Vsa prijavljena dela bodo razstavljena na ogled mednarodni festivalski strokovni javnosti, avtor najboljše kreativne rešitve pa bo nagrajen s 3.000 EUR. Podelitev bo potekala v okviru 26. mednarodnega festivala kreativnosti Zlati boben, ki poteka pod sloganom “Kreativnost pogajanja spremembe” (Creativity 4 Change), s katerim pozornost usmerja k oglaševanju za boljši jutri. Slovenska turistična organizacija je sodelovala pri pripravi vsebinskih izhodišč na podlagi katerih so mladi kreativci ustvarjali plakate na temo “Slovenija, dežela čistih in zdravih voda”.

Vir: slovenia.info

(Visited 27 times, 1 visits today)