Z električnim skirojem po slovenski obali

september 13, 2019
Foto: MikMik

Tudi septembra razlogov za obisk slovenske obale ne manjka, da pa bo ta pravo doživetje, si jo lahko po novem ogledamo tudi na e-skiroju.

»Okolju prijazno in brez težav s parkiranjem,« pravijo v podjetju Mikmik, ki ponuja najem električnih skirojev v Piranu, Portorožu in Ljubljani. »Hiter prevoz, tudi po predelih, kamor z avtom ne moreš,« še poudarijo. Zelo sodobna uporaba omogoča odklepanje in zaklepanje skiroja kar s telefonom. In še ena posebnost: odložimo ga lahko, kjerkoli želimo – pred kavarno, v kateri smo si zaželeli limonade, ali pa pred vrati svojega počitniškega apartmaja.

Foto: MikMik

»In kar je najlepše – ob tem brez dodatnega truda narediš veliko uslugo našemu planetu ter prispevaš k uresničitvi skupnega cilja. Zmanjšati želimo odvisnost od osebnih avtomobilov in prihodnjim generacijam zapustiti čistejši in bolj zdrav planet,« še dodajo ponudniki zanimivega načina prevoza.

NAMIG: V Piranu velja obiskati muzej, ki je od letošnjega aprila bogatejši za prav posebno pridobitev – uredili so dva akvarija, v katerih si lahko ogledamo več vrst meduz.

(Visited 42 times, 1 visits today)