Primož Roglič mednarodni kolesarski javnosti predstavlja lepote Slovenije

november 30, 2019
Foto: Vid Ponikvar, Sportida d.o.o., www.slovenia.info

Primož Roglič, najboljši kolesar na svetu, je v minulem tednu pod okriljem Slovenske turistične organizacije (STO) gostil produkcijsko ekipo svojega kolesarskega kluba Jumbo Visma in jim predstavil lepote Slovenije.

Rogličeva zgodba o preobrazbi iz smučarskega skakalca v najboljšega kolesarja na svetu navdihuje športne navdušence po vsem svetu in ni jih malo, ki se sprašujejo, od kod prihaja človek, ki navdušuje z zavidanja vredno vztrajnostjo in neomajno voljo ter postavlja nove mejnike v svetovnem profesionalnem kolesarskem svetu.

Obiskali so Kranjsko Goro, Planico in Roglo

S produkcijsko ekipo Jumbo Visma so poleg Ljubljane obiskali dva kraja, ki sta pomembno zaznamovala Rogličevo športno kariero: Kranjsko Goro in Planico, kjer se je začela njegova športna pot v smučarskih skokih, ter Roglo, ki velja za enega njegovih “domačih” hribov, na katerih se je začela njegova kolesarska kariera.

Ekipa Jumbo Visma je bila, kot poročajo s STO, nad Slovenijo in njenimi lepotami izjemno navdušena, še bolj pa jih je navdušilo to, da so Rogličevo domovino obiskali ravno v času, ko je potekala osrednja kolesarska prireditev Večer zvezd, na kateri je Roglič ponovno postal kolesar leta v Sloveniji. Produkcijska ekipa bo video reportažo, ki je nastala ob njihovem obisku Slovenije, predvajala na družabnih omrežjih ene najboljših kolesarskih ekip še letos.

 

vir: slovenia.info

(Visited 109 times, 1 visits today)