LOGO_LUPA_web

Beer pub – na pivo ali “malco” v Kranju

marec 22, 2019
Malica za dva v Beer Pubu (Foto: Beer pub)

Izleti z vlakom po Gorenjski znajo zbuditi apetit in najlažje si je malico privoščiti direktno na kranjski železniški postaji, kjer se nahaja pivnica Beer Pub z največjo ponudbo piv v Sloveniji. V ponudbi hrane imajo vse od kranjske klobase do solat, pa enolončnice, pice, burgerje, ‘finger food’, ter zajtrke z jajci na različne načine.

Beer Pub ponuja tudi velik izbor pic
Beer Pub ponuja tudi velik izbor pic

Redno skrbijo za pestro in vselej novo ponudbo piva

Na policah lahko vidimo imena različnih piv iz Belgije, Anglije, Nemčije, Italije, Danske ter seveda Slovenije. Imajo tudi svoje hišno pivo Starcraft, vrste Pale Ale, ki je osvežilno z močnejšo hmeljno grenčico, v ustih pa zaznamo okus agrumov, cvetlic ter celo karamele.

Piva iz celega sveta
Piva iz celega sveta

Lastnik pivnice, Borut Kastivnik, nam je povedal, da v njihovo pivnico zahajajo ljudje iz cele Slovenije in tudi iz tujine. Na vprašanja o popularnosti tujih piv je odgovoril, da je zanimanja za tuja piva ogromno in ljudje radi preizkušajo nove okuse: »V ta namen redno dopolnjujemo našo ponudbo in pri točenih pivih imamo t.i. rotacijska piva. To pomeni, da je določeno pivo priklopljeno le nekaj dni, nato ga zamenja novo.«

Okus Beer Puba
Okus Beer Puba

Med malico nas lastnik seznani, da v Beer Pubu gostijo tudi dogodke. Približno enkrat mesečno priredijo koncert z domačimi glasbeniki, organizirajo pustovanje, St. Patrick’s Day, Halloween ter Oktoberfest, ki ga bodo letos pripravili že peto leto. »Na Oktoberfestu organiziramo konecerte ter ponujamo pivo, bavarske preste, krače, bele munchenske klobase ipd. Dogodki so zelo dobro obiskani in ponosni smo na svoje delo«, zaključi Boris Kastivnik.

Od Beer Puba je le nekaj minut peš hoje do železniške postaje in po okusni malici ter dobrem pivu gremo lahko ponovno na izlet!


Foto in več na: beerpub.si

(Visited 234 times, 5 visits today)