Inštitut za zdravje in lepoto

26 septembra, 2017

Na inštitutu se ukvarjamo z inovativnimi metodami za zdravje in lepoto.

Inštitut za zdravje in lepoto je podjetje, ki sodeluje z priznanimi
svetovnimi inštitucijami, ter se posveča razvoju inovativnih programov
za vaše zdravje in lepoto.

Pripravljamo individualne programe za paciente z različnimi diagnozami, največ za rakave bolnike, crohn in collitis, ter seveda za otroke. Imunske terapije so 100% naravne in se delajo na osebno diagnozo pacienta, v katerega je vključen program zdrave prehrane, vitaminov, mineralov in čajev.

Imuno terapija

Imuno terapija je 100% naravna dopolnilna metoda, ki se lahko uporablja samostojno za izboljšanje imunskega sistema ali skupaj v sodelovanju z uradno medicino.

Raziskave so pokazale, da terapije izboljšajo imunski sistem, čistijo organizem od težkih toksinov, izboljšajo krvno sliko, krepijo telesno odpornost na različne virusne in bakterijske okužbe, ter v kombinaciji s kemoterapijo in obsevanjem zmanjšajo ali eliminirajo negativne učinke terapij.

gold

Ultra Zvočna Nano – Mist tehnologija

Zraven imuno terapij pa na institutu izvajamo inovativno Ultra Zvočno Nano – Mist tehnologijo s 24k zlatom, ki s pomočjo y-pga vlažilnega gela in številnih negativnih ionov ustvari topilo za raztapljanje zlata in njegovega prenosa v najgloblje plasti kože.

Delovanja 24k zlata učinkovito aktivira presnovo in spodbuja zdravo obnavljanje celic, izboljšuje krvni in limfni obtok, dviguje imunski sistem, zgladi drobne linije in gube, ter uničuje škodljive proste radikale, ki povzročajo staranje. Odpravlja posledice oksidacije in blaži kožna vnetja. Pripomore k zmanjšanju prisotnosti kožnih bakterij, ki povzročajo akne, in zmanjšuje pojav nekaterih izpuščajev. Ultra zvočna nano-mist tehnologija s 24 k zlatom globoko navlaži in pomirja kožo, prav tako poenoti njen ton in teksturo.

Izvajamo prav tako terapije za oblikovanje telesa ter celulita in sicer s tehnologijo CAVI-LIPO Ultrazvok. Cavi-Lipo tehnologija ima dovršen ultrazvočen – kavitacijski sistem za odpravljanje trdovratnih maščobnih oblog na trebuhu, stegnih, bokih, nadlahti in podbradku. V program je vključena terapija tibetansko čiščenje, ki telo očisti najtežjih strupov, posvet zdravega načina prehranjevanja in body wrapping za takojšne in dolgotrajne rezultate. Terapija je povsem varna in ne boleča.

 

Pomoč in svetovanje:
T: 03 5813 113 / 041 319 244
W: www.zdravje-lepota.org / info@zdravje-lepota.org

 

reklama_web

(Visited 66 times, 1 visits today)