Combic – stremijo k izboljšavam in smernicam v zdravstvu

13 oktobra, 2017

Podjetje COMBIC d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 z namenom oskrbe zdravstva in zobozdravstva. Po uspešni rasti v prvih letih poslovanja je COMBIC postal eden od pomembnih dobaviteljev javnih in zasebnih zdravstvenih ustanov, ob vstopu Slovenije v EU pa se je močno povečalo tudi sodelovanje z uveljavljenimi evropskimi partnerji tako, da danes podjetje sodeluje z več kot 30. tujimi družbami.

COMBIC je bilo eno prvih zasebnih podjetij, ki mu je ZZZS zaupala oskrbo zavarovancev z medicinsko tehničnimi pripomočki, kar uspešno dokazujejo z dolgoletno delujočo poslovalnico v Novi Gorici. Poleg ustanovitve, je bil v razvoju podjetja, velik mejnik nakup skladišč in poslovnih prostorov leta 2005, v skupni velikosti 1300 m²,  s katerim so si ustvarili pogoje za širitev dejavnosti in povečanje prodaje. V času svojega delovanja je družba Combic d.o.o. ustanovila tudi dva zavoda (Leta 2002 Zavod za socialno oskrbo Pristan in leta 2009 Zavod za izgradnjo Centra starejših Vipava).

COMBIC danes zaposluje 16 sodelavcev,  skupaj s svojimi zavodi pa več kot 150 delavcev in je med tremi največjimi podjetji v občini Vipava. Strankam so se poleg sedeža v Podnanosu približali še s tremi PE, v Novi Gorici, v Kopru in v Mariboru, s čimer omogočajo  dosledno spremljanje strankinih želja ter najhitrejšo možno dostavo.

Vrednote, ki jim zaposleni v COMBICU sledijo so:

  • odličnost poslovanja
  • jasno izražena vizija
  • konkurenčnost
  • pripravljenost na sodelovanje
  • zadovoljstvo kupcev in zaposlenih.

Razvojno naravnani v COMBICU nenehoma stremijo k izboljšavam in smernicam v zdravstvu! V tem duhu se redno udeležujejo največjih evropskih sejmov, sodelujejo s poslovnimi partnerji iz več kot sedmih evropskih držav ter prinašajo nenehne izboljšave v vednost njihovim poslovnim partnerjem v Sloveniji. Vizija podjetja je nenehno širjenje ponudbe z novimi aktualnimi produkti, obveščanje strank o novostih ter kvalitetna in celostna oskrba strank na področju DENTALA, SPLOŠNEGA ZDRAVSTVA ter izposoje MEDICINSKO TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV!

www.combic.si

Gloup roll up_1.cdr

(Visited 71 times, 1 visits today)