Ste vedeli, da lahko vlagamo tudi stročji fižol?

Stročji fižol je ne le zelo okusen, ampak tudi zelo zdrav. Najboljši je seveda svež…

Norih 9 idej, kako porabiti in shraniti zelišča

Zelišča lahko popestrijo vsako jed. Če imate svoj zeliščni vrtiček, to ni težava, ko pa…
slivova pita

Slivova pita

Slivova pita - okus po domu! Sestavine:  3 skodelice sliv 1 in 1/4 skodelice moke…
5 odličnih idej kako uporabiti paradižnike

5 odličnih idej kako uporabiti paradižnike

Poletje je odličen čas za paradižnike! To je čas, ko so najboljši – lepo rdeči,…
Mlečne kumare

Mlečne kumare

Sestavine: 3-4 solatne kumare 1 mlada čebula 1 dl kisle smetane 3 dl kislega mleka…

Katera omaka se prilega h kateri vrsti testenin?

Italijani so znani po svojih testeninah v številnih različicah, vključno z omakami. In zanje obstajajo…

Koprive v kuhinji in še kje

Za mnoge so koprive nadležen plevel, za poznavalce pa okusna hrana in zdravilno zelišče. Koprive…

Oljčno olje in njegove neverjetne koristi

Oljčno olje starodavno zdravilo je neverjetno vsestransko in dobro za naše telo – tako navzven…

Recept: veganski borovničev sladoled

Borovničev sladoled iz domačih ali nabranih borovnic je nekaj najboljšega - prileže se za zajtrk,…

Kako zamrzniti poletno zelenjavo?

Shranjevanje zelenjave za mesece, ko je ne morete pridelati na vrtu, je ravno tako pomembno…