Kolesarjenje po Sloveniji skozi oči Primoža Rogliča

21 marca, 2021
Fotografija je simbolična

Minuli teden je Slovenska turistična organizacija organizirala ekskluzivni spletni dogodek za tuje medije na temo kolesarjenja. Poleg ključnih predstavnikov s področja kolesarskega turizma in združenja Aktivna Slovenija je bil gost tudi izjemni kolesar Primož Roglič.

“Webinar je bil zelo uspešen, kar potrjuje dejstvo, da je kolesarjenje eden najperspektivnejših turističnih produktov v Sloveniji. Pokrajina namreč s svojo raznolikostjo nudi številne možnosti, uspehi slovenskih kolesarjev na najodmevnejših svetovnih kolesarskih dirkah pa so glas o Sloveniji ponesli širom sveta in tako dvignili zanimanje za ta segment turistične ponudbe, ki je tudi svetovno gledano v porastu,” so povedali na STO.

Primož Roglič, ki je glas o Sloveniji kot kolesarski destinaciji s svojimi uspehi ponesel v svet, je predstavil svoj pogled na Slovenijo kot kolesarsko destinacijo in z udeleženci delil nekaj svojih naljubših kolesarskih tras.

Zaradi priložnosti, ki jih ima produkt aktivnih počitnic in športnih dosežkov Slovenije, je STO pred kratkim napovedala, da bodo v letih 2022 in 2023 glavna promocijska tema aktivne počitnice oz. outdoor in športni turizem.

Do posnetka lahko dostopate na tej spletni povezavi.

 

Vir: STO

Nazaj na kategorijo turizem.
(Visited 44 times, 1 visits today)