Kakšno bo jutri vreme za izlet – in kje bo sneg?

26 novembra, 2021

Vreme večinoma ni najlepše za izlet, a nekje so napovedali že sneg do nižin. Snežno zimsko idilo pa bomo ob prenehanju padavin lahko občudovali marsikje … 

Preberite tudi: Vračamo se k naravi

V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev.

“V noči na soboto se bodo spet pričele pojavljati padavine. Po nižinah bo večinoma deževalo. Na severu Slovenije bo meja sneženja na nadmorski višini okoli 600 m, občasno pa lahko tudi nižje. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 3, na Primorskem od 8 do 11 °C,” so napovedali na ARSO.

Preberite tudi: Kakovostni izdelki iz etične proizvodnje

Družba illycaffè se predstavlja s trajnostnimi izdelki in prisega na zmanjševanje ogljičnega odtisa vzdolž celotne proizvodne verige.

Jutri bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo pogostejše v zahodni polovici Slovenije. Na severu Slovenije bo sprva tudi po nižinah lahko snežilo, čez dan pa se bo meja sneženja pričela dvigovati. Na Primorskem in deloma na Notranjskem bo pihal veter južnih smeri. Popoldanske temperature bodo od 1 do 8, na Primorskem od 11 do 14 °C.

Nazaj na kategorijo turizem.
(Visited 116 times, 1 visits today)