2:42 pop REVIJA V SOŽITJU

Stopniščno dvigalo – hitra in ugodna rešitev za vse, ki sami ne zmorejo stopnic

Podjetje CASTER dvigala,  d. o. o., vam stopniščno  dvigalo ‘HomeGlide’ oblikuje in postavi po meri ter po sprejemljivi ceni.

Imate doma stopnice, pa jih vi ali kdo od domačih vse težje zmore ali pa sploh ne? Obstaja rešitev, ki omogoča vožnjo po stopnicah. Če je stopnišče ravno, enoramno, je stopniščno dvigalo na voljo za manj kot 2.000 evrov, dobavljivo pa v nekaj dneh. Podjetje Caster dvigala izvede celotno rešitev na ključ.

 

Funkcionalno, udobno in varno

Stopniščno dvigalo ‘HomeGlide’ omogoča aktivno in neodvisno življenje – z njim se z lahkoto in udobno premikate po vseh etažah doma. Je zelo funkcionalno in enostavno za uporabo: za varnost skrbijo varnostni pas, sensor za ovire ter elektromagnetna zavora, za upravljanje pa upravljalna ročica na dvigalu ter dva daljinska upravljalnika, s pomočjo katerih dvigalo enostavno prikličemo oziroma parkiramo v želeno etažo.

Vodila so dizajnirana tako, da se čimbolj zlijejo s stopniščem in poskrbijo za diskreten videz, tirnica se prilagodi naklonu stopnišča.

Sedež je ročno nastavljiv, z dvema zložljivima naslonjaloma za roke, sedežni del je obložen z blagom, ki se lahko čisti. Nosilnost standardnega dvigala je 146 kg pri naklonu stopnišča do 45 stopinj.

‘HomeGlide’ je izdelan v skladu z mednarodnimi standardi, kar zagotavlja najvišjo raven kakovosti in storitev.

 

Široka ponudba dvigal in stopniščnih rešitev

Med hišnimi dvigali Caster dvigala poleg stopniščnega dvigala za ravna stopnišča ponujajo še druge praktične rešitve, kot so:

  • stopniščno dvigalo za zavita stopnišča in za zunanje stopnice,
  • stopniščno ploščad,
  • ‘Happy Lift’ električno ali hidravlično dvigalo,
  • dvižne stopnice in dvižne ploščadi.

V njihovi ponudbi pa, poleg hišnih, stopniščnih in invalidskih dvigal, najdemo tudi osebna, tovorna in poltovorna dvigala ter dvižne mize.

 

Posvetijo se vsakemu projektu – s celovito rešitvijo

Podjetje CASTER dvigala,  d. o. o., je med vodilnimi podjetji na Slovenskem trgu na področju dvigal.

Njihova dvigala odlikujejo enostavnost uporabe, zanesljivost in energetska učinkovitost.

»Nismo le trgovina z dvigali, ampak ponujamo celovite rešitve. Vsako povpraševanje individualno obdela izkušen inženir, ki po potrebi opravi tudi brezplačen ogled objekta,« poudarjajo v podjetju.

Projekt vodi ena oseba od naročila do primopredaje, vedno ponudijo celovito rešitev na ključ.

»Vsa vgrajena dvigala pridobijo certifikat pooblaščene institucije za pregled dvižnih dvigal. Dvigala so narejena skladno s pravilniki in harmoniziranimi standardi. Zagotavljamo servis vgrajenih dvigal in nudimo 24-urno dosegljivost,« še dodajo.

 

(Visited 931 times, 12 visits today)
Close