2:37 pop REVIJA V SOŽITJU

Imate težave s hojo? Fizioterapija, ki pomaga

Težko hodite? Imate slabo ravnotežje in se zato oprijemate sten ali pripomočkov? Hodite s kratkimi koraki? Hodite vedno slabše in manj stabilno ali pa celo sploh ne morete več hoditi?

Pri naštetih težavah vam lahko pomagajo fizioterapevti podjetja Therapia, ki pridejo na vaš dom. Fizioterapijo na domu izvajajo v Ljubljani, Mariboru, Celju, Velenju, Ptuju, Kopru, Izoli, na Jesenicah …

 

97 odstotkov uspešnih rehabilitacij

Z leti so v podjetju Therapia ugotovili, da z že uveljavljenimi fizioterapevtskimi metodami in tehnikami ne morejo dosegati zadovoljivih rezultatov pri ljudeh, ki imajo težave s hojo. Zato so diplomirani fizioterapevti tega podjetja prav zanje razvili svojo tehniko fizioterapije, s katero dosegajo neverjetno dobre rezultate. Kar 97 odstotkov bolnikov, ki jih prevzamejo, namreč postavijo nazaj na noge, da hodijo vsaj tako dobro, kot v času, preden so opešali. Večino pa rehabilitirajo v še boljšo formo.

 

Komu pomagajo?

Podjetje Therapia, d. o. o., se je kot prvo fizioterapevtsko podjetje v Sloveniji specializiralo za fizioterapijo na domu. Zato je danes najstarejše takšno fizioterapevtsko podjetje z največ izkušnjami s področja fizioterapije na domu. Pomagajo ljudem s slabim ravnotežjem, tistim, ki ne morejo več hoditi, nevrološkim bolnikom, kot so bolniki po možganski kapi, bolnikom s Parkinsonovo boleznijo, z multiplo sklerozo, z manj znano amiotrofično lateralno sklerozo in drugim. Prav tako pomagajo tudi ljudem, ki so opešali zaradi starosti, vrtoglavice, poškodbe, degenerativnih sprememb, rakastih tumorjev in operacije.

Z leti dela so si nabrali veliko izkušenj, da lahko dvignejo kakovost življenja in samostojnost svojih strank, čeprav je njihova povprečna starost od 70 do 100 let. Hkrati pa preprečijo najhujše, kar bi sledilo, če bi bolnik še nazadoval in obležal – preležanine, pljučnice, depresijo, odvisnost od drugih ali celo smrt.

Tudi za vas ali vaše najbližje lahko izkušeni diplomirani fizioterapevti opravijo brezplačen neobvezujoč pregled in brez nadaljnjih obveznosti strokovno svetujejo, kakšne so možnosti za izboljšanje hoje, stabilnosti, ravnotežja, bolečin, gibljivosti in podobno. Povedali bodo, kakšne izkušnje imajo z vam podobnimi in kako bi terapija potekala pri vas.

V sodelovanju s podjetjem smo se dogovorili, da kljub velikemu povpraševanju in delu tudi vam, dragi bralci časopisa, poleg brezplačnega pregleda ponudijo še 50‐odstotni popust pri prvi fizioterapiji. Pogoj je, da imate težavo, ki jo odpravljajo, in da živite na njihovem območju dela. Kandidati lahko ob prijavi unovčite bon. Če niste prepričani, ali ste primerni za njihovo obravnavo, jih pokličite in vprašajte. Pogoj je, da izrezan kupon, ki je priložen, unovčite do oktobra 2021.

 

Na brezplačen pregled se lahko naročite na telefonski številki 080 44 66 ali na e-naslovu info@therapia-dom.si

www.therapia-dom.si.

(Visited 161 times, 1 visits today)
Close