12:00 pop AKTUALNO, Promo

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric izpolnjujejo pogoj CPT

CENJENE in CENOVNO UGODNE 

Že od 2009 v Sloveniji ponujamo toplotne črpalke Mitsubishi Electric zrak-voda v deljeni izvedbi (v sistemu sta zunanja in notranja enota), nekateri uporabniki se tako že 12 let varčno ogrevajo s toplotno črpalko. Ogrevanje s toplotno črpalko je okolju in uporabniku prijazno, zato ga spodbuja tudi Eko sklad, ki nudi subvencije in ugodne kredite. 

 

PRAKTIČNE  

Notranje enote sistema so na razpolago brez ali z rezervoarjem sanitarne vode (170, 200 ali 300 litrov). Vsebujejo krmilnik z menijem v slovenskem jeziku. Sistem krmiljenja temperature ogrevalne vode »Auto adaptation« pri delovanju upošteva zunanje temperature, hkrati pa s tipalom spremlja vpliv ogrevanja na notranjo temperaturo referenčnega prostora. Opcijsko se lahko opremijo z vmesniki za povezavo na brezžično omrežje in v oblak MELCloud, prek katerega jih s pomočjo mobilne aplikacije uporabnik lahko nadzira in upravlja na daljavo.

 

TEHNOLOŠKO DOVRŠENE 

Dovršena tehnologija toplotnih črpalk Mitsubishi Electric je odraz 100 letne tradicije proizvajalca Mitsubishi Electric, ki postavlja v ospredje zadovoljstvo uporabnika in njegovo zahtevo po varčnem a hkrati učinkovitem ogrevanju. Pri pripravi ogrevalne vode za dovod v sistem talnega gretja se uvrščajo v najvišji razred energijske učinkovitosti A+++, pri  pripravi sanitarne vode pa v razred A+. 

 

Zunanje enote iz serije SUZ-SWM z nazivno močjo 4, 6 ali 8 kW se uspešno nameščajo v vse bolj priljubljene, bolje izolirane individualne hiše ali v posamezne enote večstanovanjskih objektov. Omogočajo povsem samostojno upravljanje, brez razdelilnikov za stroške ogrevanja. 

 

Zunanje enote toplotne črpalke iz serije PUD-SWM (8, 10 in 12 kW), dosegajo temperature ogrevalne vode do 60 °C tudi pri zunanjih temperaturi -7 °C in delujejo vse do –25 °C zunanje temperatureZa ogrevanje v še bolj ekstremnih zimskih temperaturah pa so namenjene zunanje enote serije PUD-SHWM (8,10,12 in 14 kW), ki s pomočjo tehnologije “Flash injection” ohranijo nazivno moč delovanja do -15 °C in delujejo vse do -28 °C zunanje temperature. 

Za dodatne informacije smo na razpolago brezplačno prek številke 080 1959. www.vitanest.si

(Visited 254 times, 1 visits today)
Close