12:00 pop AKTUALNO, Promo

Podpultni vodni filter AquaMetix® 2 mcr

Podpultni vodni filter AquaMetix® 2 mcr

Brez vode ne more živeti nobeno živo bitje, ne človek, ne žival, ne rastlina. Voda je nujna za obstoj živih organizmov. Ljudje jo vnašamo v telo s hrano in pijačo. Zato je zelo pomembno, kakšno vodo vnašamo.


Vodo v glavnem ocenjujemo po njenih organoleptičnih lastnostih, kot so videz, okus in  vonj. Najpogosteje nas moti in draži strupeni klor, ki se dodaja vodi za potrebe dezinfekcije vode. Rakotvornih trihalometanov (THM), ki nastanejo v reakciji klora z organsko snovjo v vodohramih, pa naša čutila žal ne zaznajo. Prav tako ne zaznamo celega spektra za zdravje škodljivih snovi, ki jih najdemo v vodi.


Vse našteto iz vode odstrani podpultni Vodni filter AquaMetix® 2 mcr, ki vsebuje učinkovit NSF certificiran filtrirni vložek Aktivno oglje (Carbon Block) + Zeolit AquaMetix® 2 mcr, 9 ¾”, ameriškega proizvajalca Ceramic Filters Company, ki vsebuje dve vrsti aktivnega oglja in zeolit.
Iz vode odstrani širok spekter onesnaževalcev; klor, kloramin, fluoride, amonijak, slab vonj in okus, rakotvorne trihalometane (THM), hormone, hormonske motilce, ostanke zdravil, pesticide, nitrate, azbest, ciste, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, nikelj, krom, aluminij, baker, cink, arzen itd.). Izboljša okus vode.

 

Vodni filter AquaMetix® 2 mcr (podpultni) zagotavlja 100 % čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode.


Podpultni vodni filter AquaMetix® 2 mcr se montira pod korito. Filtrirana hladna voda se toči na obstoječi pipi. Zaradi majhnih dimenzij se lahko montira tudi na prostorsko omejenih mestih. Nudimo strokovno montažo.

Več informacij na 041 555 270
www.vodni-filter.si

(Visited 190 times, 3 visits today)
Close