LOGO_LUPA_web

Čarobni dan v Parku Tivoli 2018

maj 10, 2018

Čarobna paličica bo tudi letos obarvala stojnice, odrsko dogajanje in številne aktivnosti v Parku Tivoli, v nedeljo, 10. 6. 2018. Dogodek bo na odru ponudil nastope slovenskih pevskih in plesnih ustvarjalcev, klubov in društev, pa tudi atraktivne predstave – prihajajo namreč Dunking Devils in Muzikal Pepelka!

Otroci se bodo lahko cel dan zabavali in preizkušali različne aktivnosti: se povzpeli na plezalno steno, si ogledali razne predstave, se preizkusili v angleški abecedi – Alphabet fishing, se sprostili z otroško jogo, si zašili svoj unikaten obesek za ključe in še mnogo drugega. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji živali, saj na dogodku ne bo manjkalo tako konjev, kot tudi drugih štiri – in manj nožnih prijateljev.

carobni-dan-1

Čarobni dan nosi tudi dobrodelno noto; v sodelovanju s klubi in društvi, ki bodo prisotna na Čarobnem dnevu, bodo namreč omogočili obiskovanje izvenšolskih dejavnosti socialno ogroženim otrokom.

Pripravljajo pa tudi akcijo 1=1; v sodelovanju z različnimi turističnimi ponudniki iz Ljubljane in okolice vam omogočajo obiske in aktivnosti po ceni 1 odrasla vstopnica = 1 družina! Seznam in prijave na www.carobnidan.si.

Zanimivih aktivnosti bo veliko, zato pohitite in se Čarobnega dne udeležite od 10. ure dalje!

carobni-dan-2

(Visited 41 times, 1 visits today)