12 LEGEND SLOVENSKEGA ŠPORTA

 

Posebna izdaja, ki je na voljo le izbranim.

Pogovori z legendami, njihove fotografije in avtogrami -
kdo si jih ne bi želel imeti v svoji zbirki?

narekovajVsi živimo v hitrem tempu in nihče se več ne zaveda, da je narava tisto, kar je primarno, brez česar ne moremo živeti.

FILIP FLISAR,
SMUČAR PROSTEGA SLOGATokrat so se predstavili in zaupali svoje zgodbe:

Tina Maze, Vesna Fabjan, Primož Peterka, Jure Franko, Jakov Fak, Miran Tepeš, Jure Košir, Žan Košir, Peter Prevc, Filip Flisar, Anže Kopitar, Robert Kranjec

 

(Visited 42 times, 3 visits today)

 

Dvanajst intervjujev s slovenskimi zimskimi športniki, legendami,
ki so postavili Slovenijo na zemljevid sveta.

Vsak je pustil svoj pečat, pomemben tako za razvoj športa v Sloveniji kot za prepoznavnost Slovenije v svetovnem merilu. Nekateri prek olimpijskih iger, nekateri kot svetovni/evropski prvaki. Skozi zbrane intervjuje spoznamo 12 slovenskih športnikov ne le kot nosilce medalj, ampak tudi kot ljudi. Zbornik 12 legend smo natisnili v omejenem številu izvodov, namenjen pa je vsem, ki želijo imeti zbirko pogovorov z velikimi imeni slovenskega športa,zelo primeren pa je tudi kot poslovno darilo.

Lanskoletna podelitev društvu Še vedno vozim vendar ne hodim

Projekt z dobrodelno noto 

Del zbranih sredstev projekta 12 legend namenimo v dobrodelne namene.
Lansko leto smo del zneska namenili Zavodu Vozim, letos pa ga namenjamo društvu Beli obroč Slovenije.


Projekt je podprlo veliko občin in podjetij. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem podpornikom:

Občina Cerknica, Občina Bled, Občina Poljčane, Občina Črna na Koroškem, Občina Preddvor, Občina Ormož, Športna zveza Puconci, Občina Škofja Loka, Občina Radovljica, Občina Kranjska Gora, Občina Pivka, Občina Dravograd, Občina Kostel, Občina Jesenice, Občina Naklo, Občina Šmarje pri Jelšah, Občina Gorišnica, Občina Radenci, Občina Tabor, Občina Prevalje, Občina Podvelka, Občina Zreče, Občina Vuzenica, Občina Kuzma, Občina Odranci, Občina Mežica, Občina Žalec, Občina Podčetrtek, Talum d.d.S. OLIVER SLO, d.o.o., Alkemist, d.o.o., Porsche Slovenija, d.o.o., E3, d.o.o., Banka Intesa Sanpaolo, d.d., Akrapovič, d.d., Telemach, d.o.o., A1 Slovenija, d. d., Star, d.o.o.Zahvaljujemo se tudi vsem ostalim našim partnerjem, ki so sodelovali z nami v različnih projektih in nam s tem pomagali, da smo lahko tudi dobrodelni.

Naročilo lahko opravite tudi prek e-pošte: narocnine@ekodezela.si
ALI NAS POKLIČITE NA ŠTEVILKO 04 620 98 40 ali gsm: 070 619 710.