RAZVEDRILO - TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop piše Astrološki inštitut


spela_plemelj_webHoroskop za Eko deželo piše usposobljena astrologinja, Špela Plemelj, ki je svoje znanje astrologije okrepila s pomočjo Astrološkega Inštituta.

Za vse, ki vas astrologija vabi in nagovarja, pa ne veste h komu bi se obrnili, se lahko za osebni posvet dogovorite s Špelo. Ko boste čutili potrebo po dodatni podpori pri iskanju odgovorov in  sprejemanju pomembnih odločitev sem vam na voljo preko spodnjih kontaktov.

Kontakt: 031 286 551

splemelj@gmail.com  /  www.astroloski-institut.si


Preberite tudi
VELIKI POČITNIŠKI HOROSKOP 2017

Horoskop 19. junij– 25. junij

ovenOven

Veliko dela boste imeli doma in v družinskih krogih boste priča nestrpnostim in povečane občutljivosti. V tem tednu vas bo marsikaj še močno presenetilo, saj bodo vaša vlaganja sprva nepriznana. Vseeno boste na koncu izpadli čisto pravi zmagovalec.
bikBik

Vedno več zavedanja je v vas kdo ste, kaj hočete in kam greste. V tednu pred vami boste dobili svojo porcijo posebnega spoštovanja, vrednosti in zmagoslavja. Tudi podpora partnerja bo tokrat na mestu. Vseeno previdno upravljajte s svojimi strastmi.
dvojckaDvojčka

Vaš vladar se močno stiska k Soncu. Oba sta v vašem znamenju in vam dajeta močno podporo ter spodbudo. Svojo povezavo bosta v sredo stkala v znamenju raka, kar za vas pomeni, da boste svoje intuitivne moči tokrat lahko bolj izpopolnili. Zaupajte vase.
rakRak

Ta teden vam bo naklonil najlepše dni vašega življenja. Sonce bo prestopilo v vaše znamenje in vas napolnilo z močjo in karizmo. Z Marsom se znate postaviti zase in za svoje najbližje, tokrat pa boste dobili še podporo Merkurja in razumskega zavedanja.
levLev

Ne zgodi se velikokrat, da se tako močno ozrete vase in se zaprete pred svetom. Vaš vladar bo vstopil v znamenja raka in s tem bo vaša moč kar potonila in se poskrila. Vseeno boste pokazali več razumevanja, skrbi in sočutja do domačih in šibkejših.
devicaDevica

V sredo bo vaš vladar, skupaj s Soncem, prestopil v znamenje raka. Nek padec energije lahko pričakujete, vseeno pa bo močno povečano vaše intuitivno zaznavanje. Zazrli se boste vase in vse svoje moči usmerili v podporo družini in pomoči potrebnim.
tehtnicaTehtnica

Vaša vladarica je postavljena v stabilnega in zaupanja vrednega bika. Vi sami boste tisti, ki boste prevzeli besedo in si zagotovili pošten delež, ki vam pripada. Pazite kako izbirate besede in h komu se obračate po pomoč. Veliko moči boste pokazali.
skorpijonŠkorpijon

V tem tednu boste kar preveč požrtvovalni. Vaša narava ni v skladu s tem svetom niti z ljudmi, ki so okrog vas. Sami premorete toliko moči, razumevanja in intenzivnosti, da to komaj držite v sebi. Vaša vztrajnost vam bo prinesla večje zadovoljstvo.
strelecStrelec

Vaš vladar v direktnem gibanju vam zopet daje tisto posebno zavedanje o tem kar je prav. Tokrat boste še preveč zagreti, da bi to dosegli. Konec tedna vam bo postregel z več vlaganja in dokazovanja. Ne bodite prehitri v sodbah, kot je za vas značilno.
kozorogKozorog

Življenje je borba. Stalna pozornost kaj in kako je treba, da bo najbolj prav. V tem tednu bo več vaše pozornosti usmerjene na partnerja in na odnose. Ne boste mogli skrivati svojih občutkov pred partnerjem. Presenetiti vas zna s svojim razumevanjem.
vodnarVodnar

Ni vam čisto jasno kaj se pravzaprav dogaja. Čeprav se ne ozirate na druge, boste v tem tednu vseeno morali preusmeriti svojo pozornost na nekaj drugega. Nekaj bo zmotilo vašo dnevno rutino in vitalnost ter s tem nekoliko upočasnilo vaše napredovanje.
ribiRibi

Še en delno do pretežno nejasen teden je pred vami. Čeprav je vaš vladar že v direktnem gibanju, vseeno nosi slabe povezave, kar sami čutite kot veliko zmedenost, nestabilnost, pasivnost in sploh nezaupanje. Nekatere pa odnaša neustrezno idealiziranje.