RAZVEDRILO - TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop piše Astrološki inštitut


spela_plemelj_webHoroskop za Eko deželo piše usposobljena astrologinja, Špela Plemelj, ki je svoje znanje astrologije okrepila s pomočjo Astrološkega Inštituta.

Za vse, ki vas astrologija vabi in nagovarja, pa ne veste h komu bi se obrnili, se lahko za osebni posvet dogovorite s Špelo. Ko boste čutili potrebo po dodatni podpori pri iskanju odgovorov in  sprejemanju pomembnih odločitev sem vam na voljo preko spodnjih kontaktov.

Kontakt: 031 286 551

splemelj@gmail.com  /  www.astroloski-institut.si


Preberite tudi
VELIKI POČITNIŠKI HOROSKOP 2017

Horoskop 24. julij– 30. julij

ovenOven

Ljubezen, zabava, ustvarjalnost, otroci, šport… Katero področje boste izbrali? Tu nekje se bo vrtela vaša pozornost. Zelo na silo boste zahtevali tisto kar želite, kar hočete in kar potrebujete. Kamorkoli že usmerjate svojo energijo, bodite previdni.

bikBik

Veliko prilagajanja in celo spuščanja se zahteva od vas. Teden ste začeli bolj negotovo, zaskrbljeno in celo prestrašeno. Ampak to so izkušnje, ki jih potrebujete, ki vas krepijo. Večjo pozornost bo v tem tednu zahtevala vaša družina in najbližji.
dvojckaDvojčka

Niste tip človeka, ki bi dolgo časa ostajal na enem mestu. Ko se nečesa naučite in se izurite je čas, da spremenite svojo smer. Ali pa vsaj energijo. Merkur bo v tem tednu prestopil v devico, kar bo še spodbudilo vaše možgančke. Bolj premišljeni boste.
rakRak

Vrednosti, vrednote, finance, zaslužek. Nekaj na teh področjih se bo začelo na novo, znova ali ponovno. Postavite si dobre temelje in izhodišča za naprej. Ste v obdobju, ko lahko resnično veliko dosežete. Tudi kar se zaslužka tiče, ste na dobri poti.levLev

Tokrat začenjate zelo velikopotezno. Vaš vladar je končno vstopil v vaše znamenje in zdaj lahko končno zasijete v vsej svoji podobi. Imeli boste še posebno veliko energije in moči. Za koga bi lahko izpadli kar preveč agresivni, borbeni ali zaščitniški.
devicaDevica

V tem tednu bo Merkur vstopil v vaše znamenje. Tudi zaradi tega se boste počutili zelo dobro. Z večjim zaupanjem vase in v svoje sposobnosti. Na trenutke se bo vseeno zdelo, da si ne morate popolnoma zaupati. Potreba po razreševanju vzorcev bo velika.
tehtnicaTehtnica

Težko je sprejeti napake, še posebno, če ste sami odgovorni zanje. Veliko zahtevate od sebe in to se vam tudi pozna. Za konec tedna si privoščite sprostitev. Lahko si to zabavo začnete planirati že sedaj.  Vaša razigranost mora v tem tednu priti na dan.
skorpijonŠkorpijon

Ta teden je za vas eden izmed bolj pomembnejših v vašem življenju. Vzemite to kot generalko za prihajajoči teden. Zelo močni in zagrizeni boste. Iskali svoje mesto in svojo pravico. Zelo napadalni in agresivni znate biti. V vas je veliko napetosti.
strelecStrelec

Zelo počasi in previdno bo treba. Tudi za vas je čas velikega gnezdenja in predpriprave za naslednji teden. Lahko se vam že svetlika kam pes taco moli. Velika previdnost je potrebna na področju financ. Zavedate se svoje vrednosti in ne boste popuščali.
kozorogKozorog

Nekdo je odgovoren za nastalo situacijo. V tem tednu boste odigrali vlogo detektiva, saj niste tip človeka, ki dela hitre zaključke. Nekaj ni čisto jasno in sami se boste lotili te težke uganke. V igri je veliko financ pa tudi nepremičninskih zadev.
vodnarVodnar

Vse ste že dobro premislili in jasno vam je kako stvari stojijo. Kaj bi lahko bilo narobe? Morda ne boste hoteli priznati, ampak zelo očitno vam bo pokazano kaj si drugi mislijo. Dejansko bo vaš fokus pri partnerju, vendar sami ne boste zmogli vsega.
ribiRibi

Ni vas motilo, da ste lahko delovali v svojem ritmu, kakor se vam je zahotelo. Prihaja pa čas, ko se boste morali zazreti vase in si priznati določene stvari. Če boste pozorni boste težavice prepoznali že v tem tednu in boste probleme reševali sproti.