RAZVEDRILO - TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop piše Astrološki inštitut


spela_plemelj_webHoroskop za Eko deželo piše usposobljena astrologinja, Špela Plemelj, ki je svoje znanje astrologije okrepila s pomočjo Astrološkega Inštituta.

Za vse, ki vas astrologija vabi in nagovarja, pa ne veste h komu bi se obrnili, se lahko za osebni posvet dogovorite s Špelo. Ko boste čutili potrebo po dodatni podpori pri iskanju odgovorov in  sprejemanju pomembnih odločitev sem vam na voljo preko spodnjih kontaktov.

Kontakt: 031 286 551 / spela@razkrij.si  / www.razkrij.si

Razkritja_spelaplemelj_logo_opt

Tedenski horoskop 15. januar – 21. januar

ovenOven

Ste pred spremembo kariere? Če se še niste odločili kaj in kako naprej, se v tem tednu zagotovo boste. Imeli boste veliko energije in vse težave, ki se bodo pojavile, boste rešili z levo roko. Imate možnost, da pridobite nova, koristna poznanstva.bik

Bik

Zahtevna naloga je pred vami. Niste ravno v najboljši formi, vendar ta teden boste še zdržali. Vseeno ne zamudite priložnosti, ki vam jo prinaša Mlaj. Začenjate novo karierno pot? Konec tedna Venera prestopi v novo znamenje in čutili boste več svobode.dvojckaDvojčka

Veliko obveznosti in nalog vas še čaka.  Z vsako izpolnjeno nalogo ste močnejši in tega ne pozabite. Dobro premislite, ali morate vse narediti sami. Izberite pravo osebo, ki ji lahko zaupate in vsaj del naloge naredite v paru. Našli boste, kar rabite.
rakRak

Letošnji januar vam bo zagotovo ostal v spominu. Težavam in zapletom kar ni konca. Ne obremenjujte se, če bo vaša energija v tem tednu bolj nestabilna. Vodna znamenja so bolj občutljiva in nihče ni popoln. Čas poravnave bo že prišel, ko bo čas za to.
lev

Lev

Saj veste, kaj je tisto najbolj pomembno, kar morate spremeniti v svojem vsakodnevnem ritmu. Nihče vam ne privošči toliko zadrege in negotovosti. Vseeno ste rojeni zmagovalec in prešli boste tudi te ovire. Več energije boste začutili že konec tedna.
devicaDevica

Izbirčnost in kritičnost vam velikokrat ne delata usluge. Vstopate v obdobje, ko boste še bolj zaskrbljeni in obremenjeni. Dovolite sebi in drugim, da vam pomagajo, ko bo čas za to. V vas bo veliko resnosti in odgovornosti. Veliko boste razmišljali.tehtnicaTehtnica

Zahteven teden je pred vami. Sami dobro veste, kaj morate narediti, še posebno doma. Mlaj v sredini tedna vam bo zelo jasno pokazal, katere stvari so tiste, ki so za vas najbolj pomembne. Za konec tedna boste dobili več energije in lažje boste zadihali.skorpijon

Škorpijon

Močni preizkusi iz preteklega tedna, so na vas pustili močan vtis. Zavedate se, da skrbi in strahovi niso glavno vodilo vašega življenja. V tem tednu boste zbrali vse svoje izkušnje in jih podelili z drugimi. Zmogli se boste spopasti z vsemi izzivi.
strelecStrelec

Usoda je naša največja učiteljica. Vam že nekaj časa kaže na kaj morate biti še posebno pozorni. Tudi v tem tednu bodo za vas najpomembnejše vrednote in finance. Vam bo Mlaj v kozorogu prinesel kakšen zaslužek ali nov način pridobivanja osebnih financ?
kozorogKozorog

Vaše znamenje je še zadnji teden polno zasedeno, kar vam daje mnogo možnosti in načinov, da resnično naredite nekaj konkretnega. Mlaj v vašem znamenju vam lahko pokaže, kje je vaša šibka točka, vendar se tega ne ustrašite. Popravite, kolikor lahko.
vodnarVodnar

Vaše nezavedno vas v zadnjem tednu nagovarja na vso moč. Zakaj ne slišite tega? Ne prezrite sporočila, ki vam ga namenja Mlaj. V vsakem primeru stopate na novo pot, ki pa se vam v celoti ne bo razjasnila še nekaj časa. Previdno uporabljajte svojo moč.ribiRibi

Mlaj v zemeljskem znamenju nima ničesar z vami. To ni čisto res in sami to zelo dobro veste. Malo pred tem ste že začeli svoj novi projekt in ta Mlaj vam je to pot samo potrdil. Veliko novih izkušenj  je pred vami. Čas ni primeren, da si zatiskate oči.