RAZVEDRILO - TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop piše Astrološki inštitut


spela_plemelj_webHoroskop za Eko deželo piše usposobljena astrologinja, Špela Plemelj, ki je svoje znanje astrologije okrepila s pomočjo Astrološkega Inštituta.

Za vse, ki vas astrologija vabi in nagovarja, pa ne veste h komu bi se obrnili, se lahko za osebni posvet dogovorite s Špelo. Ko boste čutili potrebo po dodatni podpori pri iskanju odgovorov in  sprejemanju pomembnih odločitev sem vam na voljo preko spodnjih kontaktov.

Kontakt: 031 286 551

splemelj@gmail.com  /  www.astroloski-institut.si


Horoskop 18.september – 24. september

ovenOven

Fokus, fokus, fokus. Kam vlagate svoje energije in kaj je najpomembnejše za vas? Če se ne boste držali zastavljenih nalog, vas bo raztrgalo na koščke. Dve nalogi imate v tem tednu. Pazite na svoje zdravje in posvetite več pozornosti svojemu partnerju.

bikBik

Zaznali boste padec energije. Venera bo prestopila v novo znamenje in dobili boste kup opravkov, ki vam bodo zapolnili čas. Kljub vsemu boste znali ta čas dobro izkoristiti, čeprav boste imeli občutek, da morate biti vedno in povsod vsem na razpolago.
dvojckaDvojčka

Naša četica koraka… Boste že uspeli usmeriti vse energije v želeno smer. Na začetku lahko pričakujete nekaj nejasnosti in nerazumevanja, vendar na koncu se bo vse izkristaliziralo. Zelo jasno in natančno boste povedali kaj želite in postavili meje.
rakRak

Obhajajo vas skrbi ter napetost in kar ne morete razumeti od kje vse to. Veliko opravil imate in s tem veliko dela. Vaše misli so usmerjene na področje, kjer še niste opravili vsega. V drugi polovici tedna boste že bolj sproščeni in z jasnimi idejami.

levLev

Na vse kriplje se boste trudili in svojo energijo trosili skoraj po nepotrebnem. Čutili boste to delavno vnemo, ki pa se bo enkrat morala končati. Ko bo vaš vladar prestopil v tehtnico boste nekoliko postali, se naužili jesenskega časa in prisluhnili.
devicaDevica

Prišel je čas, ko boste res dobro začutili kdo ste in kaj bi radi. Kaj je za vas pomembno vam bo sporočilo tudi lastno telo, zato ne zanemarjajte znakov, ki se vam bodo kazali. Tudi vaše izražanje bo zelo jasno in zavedali se boste, kaj hočete povedati.
tehtnicaTehtnica

Ta teden bo zaznamovan s prestopom Venere v znamenje device. Začelo se bo delavno in kar nemirno obdobje, ko boste morali pokazati kaj vse znate, kaj zmorete in kako se znajdete v življenju. V pomoč vam bodo energije Sonca, ki bo prestopilo v tehtnico.
skorpijonŠkorpijon

Dobro bi bilo, da razmislite o svojem urniku in svojih navadah, ki jih imate. Zelo funkcionalni ste, okretni in iznajdljivi, vendar ko postanejo stvari preveč nakopičene, se pojavijo napake in zmote, ki so po večini nepotrebne. Ne hitite brezglavo.
strelecStrelec

Ste človek jasnih misli, velikih idej in z unikatnim načinom izražanja. Počasi se vam bo že začelo dogajati, da boste še izvirnejši, drznejši in tokrat tudi nepredvidljivi. Radi boste v dobri družbi še posebno tam, kjer bodo znali ceniti vaš prispevek.
kozorogKozorog

Ne zanemarjajte svojih občutkov. Če vam nekaj ne paše, to tudi jasno izrazite. Nikoli ni prepozno za nov začetek ali nova znanja zato brez zadržkov odprite novo knjigo in se lotite dela. Veliko modrosti nosite v sebi in to lahko v tem tednu okrepite.
vodnarVodnar

Veliko spoznanj vas čaka v tem tednu. To bi znalo biti za marsikoga zelo naporno vendar ne za vas. Od nekje boste črpali energijo in ne boste pokazali, da imate težave. Tudi vi se boste vračali nazaj in premišljevali kaj bi lahko naredili drugače.
ribiRibi

Nekdo vas bo tokrat presenetil s svojo energijo in vam stopil na žulj. Veliko boste želeli povedati in imeli boste veliko možnosti, kjer boste to lahko naredili. Prihajate v obdobje, ko boste težko izrazili vse svoje misli, vendar to ni slaba stvar.