RAZVEDRILO - TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop piše Astrološki inštitut


spela_plemelj_webHoroskop za Eko deželo piše usposobljena astrologinja, Špela Plemelj, ki je svoje znanje astrologije okrepila s pomočjo Astrološkega Inštituta.

Za vse, ki vas astrologija vabi in nagovarja, pa ne veste h komu bi se obrnili, se lahko za osebni posvet dogovorite s Špelo. Ko boste čutili potrebo po dodatni podpori pri iskanju odgovorov in  sprejemanju pomembnih odločitev sem vam na voljo preko spodnjih kontaktov.

Kontakt: 031 286 551 / spela@razkrij.si  / www.razkrij.si

Razkritja_spelaplemelj_logo_opt

Horoskop 20. november – 26. november

ovenOven

Kaj lahko naredite, da bi prepričali drugo stran, naj izbere vas? To najpogosteje teži tistega, ki nima zaupanja vase. Vi trenutno premorete veliko šarma, zato ne oklevajte in bodite pogumni. Fizično ste še vedno oslabljeni, vendar je vaš fokus drugje.bik

Bik

Previdni ste, in to vas dela tudi sumničave. Vso svojo strast in pozornost nočete nameniti nekomu, ki je po vašem mnenju ne zasluži. Prav je tako, saj morate svojo zanesljivo in konkretno naravo porabiti tako, da boste od tega imeli kaj tudi jutri.
dvojckaDvojčka

Kaj vam v teh dneh daje energijo in zagon? Nekaj ali nekdo prav pošteno skrbi za to, da vam ni dolgčas. Še ta teden boste tako nezadržno skakali iz enega konca na drugega. Dovolite si biti hitri in odrezavi, saj boste teko lahko res veliko naredili.
rakRak

Ljudje so polni predsodkov in sami to zelo dobro občutite. S svojo nežnostjo in sočutjem dajete jasno vedeti, da vam ni mar za njihove obsodbe, ki so zmotne. Resno in zadržano boste delovali v tem tednu, a na koncu boste pokazali svojo pravo naravo.

levLev

Ko bo Sonce prestopilo v znamenje strelca, boste spet začutili ta ogenj, ki ste ga do zdaj skrivali v sebi. Zopet boste zaživeli v svojih energijah, polni ljubezni in igrivosti. Ne boste se ozirali na druge, saj boste uživali v vsem, kar boste počeli.
devicaDevica

S takim tempom, ki ga imate boste lahko resnično veliko naredili. Še ta teden izkoristite energije strelca. Neustavljivi boste in na trenutke čisto preveč direktni. Takšno je življenje in samo enkrat se živi. Naslednji teden pa vas čaka več omejitev.
tehtnicaTehtnica

Začeli ste zelo strastno in zagreto. Ne želite ‘zabušavati’ in si kratiti možnosti za lepe in bogate izkušnje. Čaka vas še nekaj popravnih izpitov in tudi te boste kar v redu prestali. Ozavestite svojo notranjo moč in intenzivnost, ki jo trenutno imate.

skorpijonŠkorpijon

Nobenega razloga za strah ali bežanje nimate. Življenje teče svojo pot in tako kot vse, se spreminjate tudi vi. Morda ste nekoliko negotovi vendar v sebi nosite veliko zaupanja in vere. Ne boste mirovali. V tem tednu imate pred sabo še veliko nalog.strelecStrelec

Sončev vstop v vaše znamenje vam bo prinesel še dodatno energijo in voljo. Ne bo vas lahko ustaviti. S svojo pozitivnostjo in optimizmom boste resnično veliko dosegli. Svoje ognjene energije ne boste skrivali ali jo zadrževali, zato boste res uspešni.kozorogKozorog

Težko vas je prepričati v nasprotno, še posebno, če sami mislite, da argumenti niso pravi. Svojega življenja pač ne morete prepustiti drugim, tako tudi odločitev ne. Ne bodite preveč strogi in zadržani. Dovolite, da vam svetujejo tisti, ki jim zaupate.vodnarVodnar

Še vedno se vrtite v enem in istem krogu. Nobenih velikih sprememb ni na obzorju. Vseeno ne boste čakali, ampak se boste spopadli z vsemi nalogami, ki vas bodo doletele. Večje spremembe vas čakajo v poslu ali karieri, kjer boste lahko bolj pogumni.ribiRibi

Vseeno boste zaznali nekakšen zastoj. Velika verjetnost je, da podležete vremenskim spremembam, zato ne postopajte in si zagotovite zalogo zdravju prijaznih živil. Tako boste najbolj koristili sebi in svojemu zdravju. Prisluhnite si, kaj potrebujete.