RAZVEDRILO - TEDENSKI HOROSKOP


Horoskop piše Astrološki inštitut


spela_plemelj_webHoroskop za Eko deželo piše usposobljena astrologinja, Špela Plemelj, ki je svoje znanje astrologije okrepila s pomočjo Astrološkega Inštituta.

Za vse, ki vas astrologija vabi in nagovarja, pa ne veste h komu bi se obrnili, se lahko za osebni posvet dogovorite s Špelo. Ko boste čutili potrebo po dodatni podpori pri iskanju odgovorov in  sprejemanju pomembnih odločitev sem vam na voljo preko spodnjih kontaktov.

Kontakt: 031 286 551 / spela@razkrij.si  / www.razkrij.si

Razkritja_spelaplemelj_logo_opt

Tedenski horoskop 6. avgust – 12. avgust

ovenOven

Včasih sploh ne vidimo stvari, četudi jih imamo pred nosom. Le vzemite si čas za partnerja, saj boste morali kmalu spet odhiteti naprej. Ste oseba, ki zna in zmore delati, ampak čas za zabavo pa si le vzemite. V svoji zagnanosti lahko pozabite še nase.bik

Bik

Še malo, pa bo zabave konec. Imeli boste lepo priložnost, da se povežete s partnerjem, potem pa spet vsak na svoj konec. Samskim se obeta kakšna ljubezenska zgodbica, ki pa ne bo prinesla pomembnejšega nadaljevanja. Ne dovolite, da vas preplavijo skrbi.
dvojckaDvojčka

Ne boste mogli iz svoje kože in nihče vas ne bo mogel ustaviti. Teden bo zelo raznolik in vam pisan na kožo. Veliko se bo vrtelo okoli takih in drugačnih informacij, ki jih boste pridno zbirali in
reciklirali. Pokazali boste veliko iznajdljivosti.
rak

Rak

Še vedno ste v obdobju, ko preverjate in ozaveščate svoje prave vrednote. Vse bolj in bolj jasno vam je, da boste morali dobro počistiti in tudi zavreči marsikaj, kar vas ovira. Vikend vam bo namenil prav posebno razodetje. Vzemite, kar vam pripada.
levLev

Še en edinstven teden je pred vami. Tokrat boste ugotavljali kaj vse lahko ponudite in kaj je tisto, česar ne boste tolerirali. Zagotovo bo teden poln sprememb in novih začetkov. Naj skrb za svoje zdravje ne bo samoumevna. Kaj boste naredili za to?
devica

Devica

V tem tednu posvetite več pozornosti svojemu zdravju. Vse bo vodilo v smer, ko boste potrebovali korenit počitek in celo odmik. Veliko boste razmišljali in iskali možnosti, ki bi vam prinesle zadovoljive odgovore. Rešitev ne bo taka, kot bi si želeli.
tehtnica

Tehtnica

Vstop Venere v vaše znamenje vam namenja tiste posebne energije, ki so lastne samo vam. V vas bo v začetku veliko šarma in karizme, kar vas bo delalo nadvse privlačne. Na obzorju je celo ljubezenska zgodba. Jo boste znali prepoznati in oživiti?
skorpijon

Škorpijon

Nekako drugačni boste. Težje boste našli skupen jezik z ostalimi. Nek pesimizem v vas, vas bo delal bolj neizprosne in nedostopne. Posebno v partnerstvu lahko pričakujete več nenavadnih stvari. Kako bi lahko zaupali, če nimate nobenih pravih temeljev.
strelecStrelec

Kaj vse lahko človek doživi v enem tednu? Sami boste pravi dokaz, da noben izziv ni prevelik za vas. Marsikaj lepega in prijetnega lahko pričakujete. Morda na plan pride kakšna družinska skrivnost, kar vas bo spodbudilo v nova raziskovanja in potovanja.
kozorogKozorog

Kaj vas bo tokrat ustavilo in preprečilo, da bi nadaljevali začrtano pot, kot ste si zastavili. Nobene potrebe po umiku ne bo. Vzemite to kot priložnost, da sestavite še boljši in še trdnejši plan. Kako konstruktivni ste lahko tudi v partnerskem odnosu?
vodnarVodnar

Čas bo za postanek? Četudi imate nemalo obveznosti, si boste morali vzeti premor in se razgledati nad okoliščinami. Ne bo se vam še treba odločiti. Če se vam uspe dokopati do partnerja, bi lahko spoznali tudi kaj pomembnega. Kjer je volja, tam je pot.
ribi

Ribi

Tiho in potrpežljivo boste čakali na svojo priložnost. Težje vam bo priznati, da morate včasih sami postaviti pogoje, da se stvari začnejo odvijati v smer, ki jo želite. Kar nekaj obveznosti boste imeli, kar pa za vas ne bo tako nepomembna stvar.