RAZVEDRILO - TEDENSKI HOROSKOP

poletje


Horoskop piše Astrološki inštitut


spela_plemelj_webHoroskop za Eko deželo piše usposobljena astrologinja, Špela Plemelj, ki je svoje znanje astrologije okrepila s pomočjo Astrološkega Inštituta.

Za vse, ki vas astrologija vabi in nagovarja, pa ne veste h komu bi se obrnili, se lahko za osebni posvet dogovorite s Špelo. Ko boste čutili potrebo po dodatni podpori pri iskanju odgovorov in  sprejemanju pomembnih odločitev sem vam na voljo preko spodnjih kontaktov.

Kontakt: 031 286 551 / spela@razkrij.si  / www.razkrij.si

Razkritja_spelaplemelj_logo_opt

Tedenski horoskop 18. junij– 24. junij

ovenOven

Od kje sami jemljete voljo in energijo za vse kar počnete? Tem tednu in tudi še v naslednjem, boste deležni presežka energije in tudi volje. Sprva bo vse skupaj delovalo kot da ste razpeti na dva pola. Previdno v odnosih, saj se boste le s težavo nadzorovali.
bik

Bik

Vstopili boste na zelo nestrpen teren. Partner vam tokrat ne bo v pomoč, saj bo sam imel veliko svojih dolžnosti. Sami boste bolj zahtevni in zaradi tega tudi nedostopni. Težko se boste odločili, kaj bi radi. Nočete delati razlik, pa jih boste morali.
dvojckaDvojčka

Čeprav boste izgubili podporo Sonca v vašem znamenju, boste segli po sferah, ki jih nihče ne bo pričakoval od vas. To vam prav lahko prinese nove ideje in kasneje tudi prave priložnosti za zaslužek. Težave, ki se bodo pojavile, vzemite kot lekcije.
rak

Rak

Vstop Sonca v vaše znamenje vam bo naklonil tisto energijo, ki jo vi znate najboljše živeti. Topli dnevi pred nami so skoraj idealni za vas. Močneje bo spodbujena vaša kreativnost po drugi strani pa je čas, da naredite nekaj zase in za svoje zdravje.
levLev

Nenapovedano boste deležni nekakšnega prebliska. Informacija, ki je boste deležni bo prišla ravno ob pravem trenutku. Čas bo za sodelovanje in za odkrivanje novosti. To bo tista spodbuda in energija, ki bo popestrila tokratni teden na vseh področjih.
devica

Devica

Imeli boste veliko idej in izkoristite začetni zagon, da naredite nekaj po svoje. Prav tako boste deležni veliko podpore, da boste svoje ideje lahko realizirali. Vseeno pa se pripravite na kritike, ki sledijo. To vam lahko vzame vašo voljo in smisel.

tehtnicaTehtnica

Niste človek prepirov in nasprotovanj. Raje imate spravo in v tem tednu se boste morali za spravo zelo potruditi. Venera v levu vam bo dajala podporo in vas postavljala na prvo mesto, kar bo pri drugih sprožalo čudne poglede. Uporabili boste svoj šarm.

skorpijon

Škorpijon

Napeto, razburljivo, intenzivno in vznemirljivo bo. Pokali boste od energije ali navdušenja in drugi vam bodo le s težavo sledili. Kakšen nesporazum vam zagotovo ne uide. Naj bo ta preizkušnja del vašega učenja, kako lahko naredite stvari drugače.
strelecStrelec

Začenja se poletje in naredite si odskočno desko za prihajajoče mesece. Morali se boste kar potruditi, saj boste težje prišli do informacij, ki jih potrebujete. To vas ne bo ustavilo. Če bo treba si boste vzeli čas in preštudirali, kaj vse potrebujete.
kozorogKozorog

Niste še pripravljeni narediti naslednji korak. Spremembe, ki jih prinaša prihodnost, niso nekaj, kar bi se veselili. Trenutno morate poskrbeti za svoje dobro in si na tak način zagotoviti stabilnejšo prihodnost. Zdravje naj bo tokrat na prvem mestu.
vodnarVodnar

Preizkušnje, izzivi in spremembe so na vsakem koraku. V vas bo neverjetna energija in zdelo se bo, da ste vsemu kos brez težav. Vseeno lahko pride do vrenja v vas samih in to bi lahko bil znak napake ˝v sistemu˝. Spoznali boste, kako močni ste lahko.
ribi

Ribi

Zavedate se, da je življenje sestavljeno iz poglavij in da so ta poglavja včasih lepša in drugič bolj zahtevna. Trenutno ne vidite nobenih ovir ali težavic. In tudi nobenega razloga ni za to. Vzemite si čas. Vzemite si, kar potrebujete in uživajte.