Vse za označevanje in etiketiranje izdelkov

PROMO

Podjetje ASLOG d.o.o. ponuja celovite rešitve na področju označevanja in etiketiranja izdelkov. Ponujamo opremo in ves potrošni material za označevanje in etiketiranje prodajnih artiklov. Naši kupci so tako mali proizvajalci in trgovci, kakor tudi veliki proizvodni obrati.
PONUJAMO EKONOMIČNE REŠITVE ZA MALE PRIDELOVALCE HRANE, KI ŽELIJO SVOJE IZDELKE PROFESIONALNO IN V SKLADU S PREDPISI OZNAČITI OZ ETIKETIRATI.

Strankam svetujemo pri optimalni izbiri etiket, dimenzij, načina tiskanja ter oblikovanja etiket. Vsem zainteresirane kontaktiramo, obiščemo in pripravimo na delo s programom za oblikovanje ter tiskalnikom etiket. Za naše kupce zagotovljamo oskrbo s potrošnim materialom v roku 24 ur, lasten servis in pomoč.

Enostavno hitro in predvsem POCENI natisnete poljubno količino etiket ko jih potrebujete in niste odvisni od zunanjih dobaviteljev. S priloženim Bartender® programom sami oblikujete etiketo. Oblikovanje teksta, vnos logotipa, roka uporabe, lota, črtne kode, QR kode.. enostaven in hiter.

Osnovni paketi tiskalnika in programa za oblikovanje etiket že od Eur 336,00 + ddv z vključeno inštalacijo in uvajanjem v delo.

POKLIČITE 031/653658 ALI NAM PIŠITE NA: info@aslog.si    
OSTALA PONUDBA NA: http://www.aslog.si

Preberite tudi:

profikmet_1
Profi kmet d. o. o. – kmetijska mehanizacija

...  dostavo poskrbljeno na vseh potrebnih nivojih: Embaliranje izdelkov, Odprema in pakiranje, Lastna ...

Slika1_silvanolin_opt
SILVAPRODUKT – Center zaščite lesa

...  svetovanje in storitve osnovne zaščite vaših lesenih izdelkov.   Njihovo vodilo je, da je les v njegovi celotni ...  ...

head-663997_web
Intri d. o. o. – idejam dajemo obliko!

...  konkurenčnost in skrajšujejo čas razvoja novih izdelkov. V podjetju se zavzemajo za razvoj storitev, ki omogočajo konkretne izboljšave ...

stopnisce_web2
BENKO-TEHNA Puconci d. o. o. – pločevine, rešetke, mreže in ključavničarski program

BENKO-TEHNA Puconci d. o. o. delujejo na področju: Pohodne rešetke Perforirana pločevina Ekspandirana pločevina Valovite in varjene mreže Pl ...